Helsinge: HusCompagniet ind i Ammendrup Park

26. juni 2020

Stensdal Group har indgået aftale om samarbejde med HusCompagniet om udvikling af rækkehus bebyggelsen i Ammendrup Park i Helsinge, som selskabet købte tidligere i år. Samtidigt er der solgt et byggefelt med 28 parceller -ud af i alt omkring 95 - til HusCompagniet.

I løbet af få år vil op mod 250 boliger danne rammen om hverdagslivet i udstykningen Ammendrup Park i Helsinge, som Stensdal Group ejer og udvikler. På den 200.000 kvadratmeter store grund skal der i de kommende år opføres rækkehuse til leje og udstykkes parcelhusgrunde, hvoraf første byggefelt med 28 parceller går i salg efter sommerferien.

SALG STARTER I AUGUST

HusCompagniet oplyser, at det i august er klar til at starte salget fra en salgspavillon på grunden og glæder sig til at imødekomme den store forhåndsinteresse fra borgere i og tilflyttere til Helsinge.

- Vi vil gerne takke Stensdal Group for tilliden igennem hele forløbet og glæder os til samarbejdet i Ammendrup Park. Vi mærker allerede interesse fra lokalområdet, og ser frem til at levere den høje kvalitet i både parcelhuse og rækkehuse, siger Søren Ravn, der er Direktør B2B i HusCompagniet.

Aftalen med Stensdal Group manifesterer HusCompagniets høje markedsandel i Nordsjælland. Søren Stensdal glæder sig over at kontrakten med HusCompagniet nu er i hus.

 

Aftalen gælder i første omgang samarbejdet om udviklingen af 71 rækkehuse - med option på yderligere 71, som Stensdal Group står for udlejningen af - samt de 28 parceller.

27. juni 2020

RIGTIG VÆKSTSTRATEGI

Det stærke partnerskab, der er dannet med Stensdal Group og HusCompagniet med boligbyggeri i Ammendrup Park er endnu et eksempel på, at udviklingen er positiv i Gribskov Kommune, siger borgmester Anders Gerner Frost.

 

Den vækststrategi, vi politisk har valgt, er rigtig, og vi har ikke oplevet så meget lyst til at investere i vores byer siden 1970’erne.

Det er meget positivt, fordi flere nye borgere styrker vores økonomi, og dermed bliver vi bedre stillet til at løse vores velfærdsopgaver. Så det er en rigtig dejlig nyhed jeg glæder mig til at følge projektet, tilføjer Gerner Fros.

1/1

27. juni 2020

28 PARCELLER I FASE ÉT

Første fase bliver 28 parceller, og der ventes byggestart forventes i begyndelsen af 2021, og alle, der har interesse i at købe en af de først udbudte 28 parceller i Ammendrup Park kan kontakte HusCompagniets Hillerødafdeling på telefon 48 21 29 90, Lokesvej 5, Hillerød.

Alle ved, hvad HusCompagniet som Danmarks største aktør på markedet står for, og vi ser frem til i fællesskab at skabe et helt fantastisk kvarter i Ammendrup Park, siger Søren Stensdal.

1/1

  STOR LOKALINTERESSE  

Siden Stensdal Group offentliggjorde købet af grunden i marts, har vi  mærket stor interesse fra især lokalområdet, siger Peter Weyhe, der er teknisk projektdirektør i Stensdal Group,

Vi har over 200, der modtager nyhedsbreve om Ammendrup Parks kommende boliger, og mærker stor forhåndsinteresse om såvel rækkehusene til leje og udstykningen til parcelhuse.

Der er ingen tvivl om, at den attraktive placering og grundens kuperede terræn og udsigt, gør det til et eftertragtet sted at bosætte sig, så vi glæder os til at forvandle grunden til et af de skønneste steder at bo i Nordsjælland!, fastslår han.

De kommende husbyggere kan vælge mellem alle HusCompagniets boligtyper eller få tegnet et individuelt drømmehus.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com