1/1

Helsinge: I mål med 113 boliger i år

23. februar 2020

Boligkontoret Danmark har endnu ikke haft mulighed for at komme videre med byggeriet af Boligselskabet Nordsjællands nye boliger på Møllebakken i Helsinge, men der er fæstnet lid til, at det bliver muligt at 'komme i mål' med byggeriet i år, så de 113 boliger kan blive klar til lejerne.

Byggeriet af Møllebakken er i januar gået i stå efter, da hovedentreprenøren på byggeriet ,B. Nygaard Sørensen A/S, er gået konkurs. Boligerne kan dermed blive indflytningsklar, som det længe var målsætningen fra Boligselskabet Nordsjælland side - nemlig i midtewn af 2020.


Grundet konkursen bliver der lige nu ikke arbejdet på de 113 nye boliger i Møllebakken. Det betyder, at datoen for færdiggørelse af boligerne forventes at blive rykket. Vi arbejder på højtryk for at finde en løsning hurtigst muligt, og derfor forventer vi også, at der stadig vil være indflytning i de nye boliger i 2020, oplyser Boligkontoret Danmark.

 

Mangler 15 procent
Vi mangler at færdiggøre omkring15 procent af byggeriet. Det betyder, at vi er så langt, at boligerne er lukkede, og det primært er udstyrsarbejde, der mangler.

 

Det arbejde skal vi have fundet en ny hovedentreprenør til, og den proces er vi allerede gået i gang med, oplyser Boligkontoret.


Boligtilbud er ikke sendt ud endnu
Der er  endnu ikke indgået lejeaftaler. Byggeriet var nemlig ikke nået så langt, at der sendt boligtilbud ud til boligsøgende på ventelisten. Det betyder også, at der ikke er nogen, der kommer til at stå uden tag over hovedet som konsekvens af, at byggeriet bliver forsinket betoner Boligkontoret.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com