Fun-zone: Inviterer til håndboldfest i Royal Stage

6. marts 2020

Der rigtig mange gode grunde til at tage til håndbold mandag 9. marts i Arena Hillerød, Royal 

Stage i Hillerød, når ligespillerne fra Nordsjælland Håndbold går på banen for at at hente to  points mod Bjerringbro-Silkeborg. Der kommer nemlig gang i både Fan-zonen og Fun-zonen og i den store kilometerjagt, så det ikke blot er spillerne, der skal op på den 'store klinge'.

Nordsjælland Håndbold satser stærkt på at få børn og unge i arenaen for at bakke højlydt op, og de kan også selv få et spændende program - ud over at bakke op om holdet.

 

Alle børn og unge op til 16 år kan dyste dyste i Fun-zonen. Der er fire discipliner for børn, der konkurrerer i to aldersgrupper: op til opg med ni år og 10-16 år. I begge grupper er præmien en NH-trøje med alle spillernes autografer: 

- Og alle, der gennemfører de fire discipliner, får popcorn og sodavand - og iscyklen kommer også forbi, fortæller Ann-Britt Thorndahl fra Nordsjælland Håndbold. Trøjerne uddeles i pausen af ligakampen kl. 20. Konkurrence 1: Reaktionstid som målmand. Konkurrence 2: Hårdest skud på mål i tre forsøg. 

Konkurrence 3: Hurtigste spurt over 20 meter. Konkurrence 4: Frikast som Mikkel Hansen, tre forsøg, hvor det gælder om at score. 

NH-maskotten 'Kong Nord den Yngre' vil også møde op til selfies.

KilometerJagten med ti hold 

En årlig tradition er KilometerJagten, hvor virksomheder stiller hold á fire, som kører på spinningcykler. 

De kæmper dels om at køre længst, dels om at have solgt flest anparter inden: I fjor blev der sat rekord, hvor KilometerJagten indsamlede lige over en halv million kroner til Nordsjælland Håndbold. 

I år får firmaholdene kamp til stregen fra holdet #StærkestSammen, som de tre moderklubber står bag.  Der er  gratis adgang.

Fun-zonen er i Faxe Kondi Hal 2 og alle møder bare op fra kl 17. 00. KilometerJagten foregår i Faxe 

Kondi Hal 1 med start kl. 17.00. 

 

Ligakampen spilles i Royal Stager, og der fløjtes op til den kl. 19.30.

Medlemmer af én af de tre moderklubber - Helsingør Håndbold, Hillerød Håndbold Klub og Team Helsinge Håndbold - har gratis adgang. De kan også tage en ven med:

 

Der er gratis adgang for alle under 15 år. Det kræver kun at de viser billedlegitimation i billetsalget i Foyeren. 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com