1/1

Gilleleje:  Iværksætter Niclas om udvikling

23. oktober 2019

30-årige iværksætter Niclas Ingemann Larsen har skabt udviklingshuset KKN Udvikling A/S, som nu er en spændende og succesfuld virksomhed. Han etablerede et lille iværksætterhus, der voksede sig til at blive en spændende virksomhed med flotte resultater, og det fortæller han om, når han mandag 28. oktober kl. 17-18 er gæst i Gilleleje Bibliotek.

Udfordringer er det vigtigste redskab til at blive bedre. Derfor søgte Niclas Ingemann Larsen efter situationer uden for sin comfortzone som ung iværksætter. Han ringede til en organisation for at blive frivillig besøgsven i et fængsel.

 

Det var en meget langsommeligt proces, og det holdt tålmodigheden ikke til. Der gik en uge, så stod han indenfor de tykke mure i Vestre Fængsel og skulle vise, hvad han kunne, hjulpet af sit netværk. Det føltes som, at springe ud af et fly uden faldskærm.

Der bliver lejlighed til at høre mere om at finde troen på sig selv, men at bevare ydmygheden, hvordan man håndterer kritik og lærer af menneskers forskellighed og fejl.

Niclas interesserer sig for frivilligt arbejde og arbejde med kriminelle. Han har besøgt en masse indsatte i Københavns fængsler og har haft fornøjelsen af at sparre med dem om deres ideer og drømme siden 2014.

Der er fri entré til foredraget men tilmelding er nødvendig på www.gribskovbib.dk

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com