Elleville.jpg

1. juni 2020

Elleville - det ambitiøse boligprojekt med 77 boliger vest for Vejby - jagter kapital. Ejeren af Elleville Vejby ApS, Morten Lund Nielsen, tilbyder netop nu et afkast på 15 procent på ti pantebreve på hver 500.000 kroner. Der følger et grundareal på 250 kvadratmeter, klar til bolig på 55-75 kvadratmeter.

Der er ti enheder til salg - og investoreren får løfte om tilbagekøb på 575.000 kroner indenfor to år, skriver Morten Lund i facebook-opslag med salgprospektet.

Der er allerede en del som har henvendt sig fordi de gerne vil have 15 procent i rente på 24 måneder, påpeger han.

 

IKKE FOR SARTE SJÆLE

Men det er ikke for sarte sjæle. Og der er ingen garantier. Selvom Vi er polstret med top rådgivere. Måske verdens bedste Rambøll, BIG, Inforevision og vores over400 frivillige i Nabo/Poshtel.

Alle ejendoms-projekter har en brutal virkelighed foran sig lige nu. Vi betaler rigtigt mange penge for at få omlagt disse pantebreve. Og renterne, vi skal betale er vanvittige til trods for ret sikkerhed i verdens smukkeste projekt og tegninger - og faktisk også mit eget hus.

 

Vi kigger paa og taler med 20 partnere og brokere og brickshare og banker og Fair Kredit og FlexFunding. Det er det her, jeg har lavet i 25 år. Og vi finder en vej - trods alverdens financielle kriser. Og vi har 1000 mennesker involveret i forskellige former og vi kan vist ikke stoppes.

 

Han henviser til, at der er nogle tilbud på 25-29 procent i renter over 24 måneder. Det kan være, at vi må tage disse tilbud - selvom det jo bare bliver dyrere for vores medlemmer at leje sig ind, tilføjer Morten Lund.

Han henviser også til, at der der faktisk er en OK sikkerhed for investorer hvis alt skulle gå galt, en plan B i form af det gamle projekt paa grunden som har byggetilladelse.