1/1

Gilleleje: Jens Werner danser ind i Kulturhavn

21. november 2019

Kulturhavn Gilleleje inviterer mandag 26. november kl. 19.00 ind i Gilleleje Bio-1 til et møde med Jens Werner, kendis-dommer fra 'Vild med dans'. Hans danser ind med et underholdende og livsbekræftende foredrag med efterfølgende opvisning og undervisning i dans. Foredraget er også fortælling om den benhårde vej til at blive verdensmester i dans.


Publikum bliver taget med på en rejse af fortællinger, anekdoter og komplet ærlige og gribende beretninger om hans liv, dansen og den benhårde vej til at opnå det største indenfor sit felt - at bliver verdens bedste danser.

Med dette særlige foredrag, der ligger i samme uge hvor der er finale i 'Vild med dans', får publikum et indblik i en professionel sportsudøvers vej til at blive verdens bedste. Vi får et inspirerende foredrag med højt humør, der vil give dig gode grin og plads til eftertænksomhed. Derudover vil der være danseopvisning og undervisning med mulighed for, at tilhørerne kan komme til at danse - også par. I den anledning har han medbragt en medhjælper.

Jens Werner begyndte allerede at danse, da han var fem år gammel, og siden har han trænet sig imponerende gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien, lykkedes det for ham at blive Danmarks-, Nordisk-, Europa- og Verdensmester, og dermed den mest vindende danser i Danmark.

Billetter til 190 kroner købes i døren eller HER

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com