Gilleleje: Julekoncert med byens kor i LM

5. december 2019

Gillelejekoret inviterer til julekoncert med fællessang onsdag 11. december kl. 19.30 i Luthersk Missions Hus i Gilleleje. Koret har arbejdet med stemningsfulde og klangfulde korsatser, der kredser om julebudskabet på den ene eller anden måde.

 

Da koret i september havde en workshop med Lisbeth Hultmann blev koret præsenteret for et skønt nummer med titlen : Oh Holy Night - som måske bedst kendes i en forrygende version af Mariah Carey. Korleder Erling Bevensee gik straks hjem og skrev et trestemmigt arrangement til Gillelejekoret, som præsenterer deres version af sangen til koncerten.

På programmet er også Glade jul, og Nu tændes tusind julelys.

 

Koret har søgt midler fra kommunen til musikere ved denne koncert. Så derfor bliver koret akkompagneret af Jens Peters på bas, Kasper Bregenborg på percussion mens Erling Bevensee trakterer flyglet og leder koret ved samme lejlighed.

 

Trioen spiller med på flere af numrene, blandt andet kan nævnes O tysta ensamhet, med tekst af R. Anna Larsson. 

Melodien kender de fleste som Visa från Utanmyra - Jan Johanssons version fra Jazz på Svenska.

 

Der vil blive fire fællessange, hvor tre af dem er gode kendinge, Julen har bragt velsignet bud, En rose så jeg skyde, og Forundeligt at sige. Den fjerde er en ny melodi og tekst af Erling Bevensee, med titlen ‘Julen er andet end rensdyr’. Det er meningen at publikum skal lære den ved koncerten.

 

Koret glæder sig til at give prøver på deres arbejde, ønske glædelig jul, og synge varmen ind i alles hjerter:-)

Koncerten er gratis, og der kan købes kaffe og kage for 20 kroner i pausen.

 

Gillelejekoret består af omkring 30 sangere som fortrinsvis synger trestemmigt. Koret øver hver onsdag kl. 19-21 i Gilleleje Gamle Posthus. Der er optag til koret hele året, så kom til koncerten onsdag 11. december - og hvis interessen for at synge i kor styrkes ved denne lejlighed - så mød op første gang i det nye år, onsdag 8. januar 2020, opfordrer korlederen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com