1/1

Håndbold: Jyderne øger pres på Nordsjælland

21. februar 2020

Nordsjælland Håndbold leverede en flot første halvleg i den vanskelige udekamp mod Mors-Thy, men hjemmeholdet trak efter 17-17 ved pausen fra i anden halvleg og vandt 33-28. Det blev dermed en fredag aften i det jyske, hvor der kom ekstra pres på NH i kampen om at undgå direkte nedrykning fra håndbold-ligaen. Der var nemlig point-høst til både KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn.

Både KIF Kolding og Lemvig.Thyborøn rykkede dermed et ekstra point fra NH, som nu har fire points op til de to jyske hold. NH har syv points efter 21 kampe, KIF Kolding og Lemvig-Thyborøn har begge 11 points. Der resterer fem kampe i grundspillet.

Trods alt må NH'erne sende en venlig tanke til  både Skanderborg, der helt mirakuløst indhentede en pauseføring til Lemvig på 19-11 og opnåede 28-28, og Ribe Esbjerg, der undgik hjemmebane-nederlag til Kolding med 26-26. 

Næste kamp for Nordsjælland bliver lørdag 29. februar kl. 15.00 i Helsinge-Hallerne mod Ribe-Esbjerg, der kæmper i toppen af ligaen om at nå op på en fjeredeplads og dermed for at få point med over i slutspillet.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com