16. august 2019

I Kulturhavn Gilleleje forsømmes ikke en eneste lejlighed til at fejre de store mærkedage, og fredag 30. august bliver der et festfyrværkeri af et program, når det fejres, at Kulturhavnen har haft åbent i 1000 dage.


Der er lagt i ovnen til både børne- og voksenquiz med præmier, banko med Banko-Jens, foredrag om Gilleleje Biblioteks historie, fødselsdags-fællessang med Erling Bevensee på Melodica og Erik B. Jensen ved flygel, foredrag ved husets arkitekt,  Kim Skovhus, om de 1000 drømme.

 

Der bliver oplæsning af eventyret 'Den gamle Biograf', borgmestertale af Anders Gerner Frost med indvielse af en hemmelig udvidelse af byggeriet i Kulturhavnen.

 

Rapbandet Den røde Sofa er også på programmet, og der bliver 'happy hour' med 1000 øres tilbud fra Restaurant Bolværket.

 

Der er planlagt stort juniormodeshow med unge fra Remisen og VUC, der går catwalk på Kulturbroen med genbrugstøj fra Røde Kors, operadinner i Bolværket med Kongelig operasanger Ove Mynderup, der synger og også fortæller anekdoter fra et langt liv på operascenen.

 

Erling Bevensee, der i forvejen er kendt fra Kulturhavnens sang-maraton, spiller hele dagen i Bolværket.


Alle er velkomne og det hele starter kl. 13.00 med velkomsttale af formanden for Fonden Kulturhavn Gilleleje, Michelle Runge Christensen. Der er gratis adgang.

Læs også: Stor kunstgave til Kulturhavn

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com