Håndbold: Kampe uden tilskuere rammer NH

6. marts 2020

Danske håndboldligakampe skal i resten af marts afvikles uden tilskuere, efter at regeringen fredag opfordrede til ikke at holde arrangementer med flere end 1000 tilskuere sammen på grund af frygt for spredning af coronavirus. Det rammer Nordsjælland Håndbold overlevelses-kamp i håndboldligaen mandag 9. marts i Arena Hillerød mod Bjerringbro-Silkeborg. 'Når det nu er udmeldingen fra vores Divisionsforening, retter vi ind på det, men jeg synes, det er en utrolig overeaktion, at vi må undvære vores fanskare', siger NH-formand Jørgen Simonsen.

- Det har selvfølgelig en økonomisk konsekvens, hvis vi må undvære entreindtægt i denne kamp - og måske også i sæsonens sidste kamp mod GOG, men frem for alt er det sørgeligt, at vores hold ikke kan have den stærke opbakning fra publikum i ryggen. På mandag havde vi netop lagt op til det helt store arrangement - blandt andet med kilometerjagten, der er en livsnerve i NH, tilføjer formanden.

Divisionsforeningen Håndbold har fredag besluttet  at følge regeringens opfordring for arrangementer flere end 1.000 tilskuere ikke afvikles med tilskuere. Det betyder, at ligakampen Nordsjælland Håndbold mod Bjerringbro/Silkeborg spilles mandag 9. marts uden tilskuere.

 

Og KilometerJagten og FUNzonen op til kampstart kl. 19.30 udsættes.Alle der har købt billet til kampen kan du få pengene retur automatisk igennem ticketmaster.

 

- Vi har ikke planer om at aflyse nogle kampe, så længe der ikke er en sundhedsmæssig vurdering af, at der ikke bør spilles, siger direktør Thomas Christensen fra Divisionsforeningen Håndbold.


I Nordsjælland Håndbold bakker vi selvfølgelig op om beslutning, men det er ærgerlig men nødvendig beslutning, fastslår NH i FB-opslag.

- Personligt synes jeg, det er en voldsom reaktion på en sygdom, som ikke er værre end så mange andre. Folk stresser og overreagerer, siger Kasper Jørgensen, der er direktør i GOG, der allerede har meldt ud, at kampen lørdag 7. marts mod Kolding bliver uden tilskuere.

- Men når nu regering og sundhedsmyndigheder går ind på den måde, må de vel have belæg for det. Men ud fra min baggrundsviden, så virker det som en meget voldsom reaktion, siger Jørgensen, der også er formand for Divisionsforeningen.

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com