1/1

Gilleleje: 'Kanalhuset' ind i usikker fremtid

18. oktober 2019

Kanalhuset i Gilleleje står i usikker situation. Byggeriet, der forlængst skulle have været i gang, er løbet ind i nye forsinkelser, så det kan kan ud til foråret før der tages fat på opførelsen af ti boliger til Ellen Mariehjemmet, 20 ejerlejligheder og 700 kvadratmeter butikker. Det er det bedste bud netop nu.

Projektleder og medejer af KG3, Michael Nyboe, oplyste for et par måneder siden, at der var forventet byggestart i september - efter at have afventet byggetilladelse til parkeringskælder til ejerlejlighederne. For nylig oplyste han, at der var uventede vanskeligheder omkring byggepladsen og håndteringen af transformerstation, der skal bevares på kanten af Søborg Kanal.

Håbe1 om at der kan tages fat med pilotering og andre forberedelser i november svinder dag for dag, og naboerne er ikke orienteret om nært forestående aktivitet. Det har ikke været muligt at få en aktuel opdatering fra Nyboe.

Det er derfor ikke nærliggende, at der bygges på denne side af julehandel og aktiviteter i byen og Kulturhavn Gilleleje.

Ansvaret for Kanalhuset ligger i selskabet KG3 Gilleleje ApS, hvor Gilleleje Brugsforening har en ejerandel sammen med private investorer.

Læs også: Byggestart i Kanalhuset i september

Læs også: Byggestart om tre uger i Kanalhuset 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com