Gribskov: Kandidater søges til Frivilligprisen 2019

31. juli 2019

Gribskov Kommunes Frivilligpris for 2019 uddeles fredag 27. september, når frivilligheden fejres, og det betyder, at der nu efterlyses kandidater til prisen.

Der skal alle foreninger og enkelt-personer indstille kandidater, og der er frist for det torsdag 8. august.

Alle der gør en social frivillig indsats i Gribskov Kommune kan indstilles til Frivilligprisen. Prisen gives til en person, en gruppe, en forening eller en organisation, som gør en helt særlig indsats inden for det frivillige sociale arbejde.

Det kan være i for en indsats, som skaber opmærksomhed omkring det frivillige sociale arbejde, eller som samarbejder bredt med andre i lokalområdet gennem partnerskaber, alliancer eller andre samarbejdsformer, eller skaber resultater, der gør en positiv forskel for borgere i Gribskov kommune

 

Indstilling af en kandidat kan ske ved at sende en mail til Pernille Dirchsen, pdirc@gribskov.dk i Center for Kultur, Fritid og Turisme.

Det er ældre, social og sundhedsudvalget, der beslutter hvem der skal modtage årets frivilligpris.

I 2018 var prismodtageren Mona Bechmann, der som medlem af Frivillig Flygtningehjælp underviser flygtninge i lektiecafé hver uge i Gilleleje og desuden holder ekstra arrangementer for kvinder.

I 2017  modtog Annette Clausen prisen. Hun er daglig leder af - Kig Ind i Græsted, et værested for misbrugere, sindslidende, ensomme og andre, udsatte mennesker med sociale problemer.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com