1/1

Helsinge: Kanutski klar til festlige cirkusdage

31. juli 2019

Langt over 100 børn og unge indtager nu cirkuspladsen ved Vandtårnet på Ridebanevej i Helsinge for at lave årets store cirkusoplevelse i Cirkus Kanutski. Det kulminerer med forestillinger fredag 9. august til søndag 11. august. Traditionen tro er der generalprøve for pensionoster torsdag 8. august.

 

De mange børn og unge kan ikke blot sikre sig en tjans som artister i cirkus. Der er også brug for køkkenfolk, parkeringsvagter, fotografer til både video og billeder, kioskpersonale, cirkustjenere, som hjælper publikum på plads og holder øje med, om alle har billetter, samt rekvisitører, der skal hjælpe med at lave rekvisitterne, og bære dem ind, når artisterne skal bruge dem, og sminkører.

De mange deltagere kan bo på cirkuspladsen, hvis de har lyst, og det er en stor del af oplevelsen. Det kan være i campingvogn, eller også i telt? Hvis ikke, har vi ét, du kan låne.

 

Der er altid en masse ting, som vi har brug for hjælp til, når der ikke er prøver. Alle, der bor på pladsen, får de deres daglige måltider.

 

Cirkus Kanutski er  er for 6. klasse og opefter. Det er gratis ag være med i cirkus, der er Gribskov Ungdomsskoles ferietilbud.