Kasper_Kisum.jpg
Håndbold: Kasper Kisum bliver i Nordsjælland

11. maj 2020

Endnu en brik er faldet på plads i håndboldpuslespillet: 27-årige Kasper Kisum har forlænget sin kontrakt med Nordsjælland Håndbold.

- Kisum har været igennem en stor udvikling, som vi slet ikke er færdige med at forfine. Hans betydning såvel på som uden for banen er stor og jeg glæder mig til at arbejde videre med ham, lyder den positive melding fra cheftræner Simon Dahl.

 

Den rigtige beslutning

Det bliver den tredje sæson i træk og den femte i alt for NH for venstrebacken, der også har spillet i TMS Ringsted, de tre tyske klubber Flensborg, Stuttgart og Hannover, samt franske Fenix Toulouse.

- Jeg er utrolig glad for, at vi er fundet frem til en god aftale, og jeg er sikker på, at det er den rigtige beslutning i maven og sportsligt. Jeg er slet ikke færdig i Nordsjælland, erklærer han.

 

I sæsonen, som ikke er spillet færdig, er Kasper Kisum NH's topscorer med 135 mål og nummer 4 på den samlede topscorerliste. Effektiviteten er også i top: med en MEP på 78,26 er han på en tredjeplads på den samlede liste i Ligaen. Og så topper han også som den NH-spiller der har tilkæmpet sig flest straffekast: 15 styk.

 

Et spændende hold!                                                                                                                                                           Når den erfarne topscorer gerne vil blive, skyldes det i høj grad truppen:

- Det er et ungt sultent spændende hold, som udvikler sig hver dag, og som jeg fortsat gerne vil være en del af og være med til at gå forrest. Vi har store muligheder for at fortsætte denne udvikling, idet truppen stort set er den samme næste sæson, vurderer han. 

Kasper Kisum føjer til, at samarbejdet med cheftræneren også har spillet en stor rolle for beslutningen: