Jeppe_Cieslak.jpg
Håndbold: Klassisk og målkåd venstrefløj til NH

25. marts 2020

Mens turneringen ligger stille er Nordsjælland Håndbold i gang med at styrke sig til den kommende sæson, der lige nu kan blive en tilværelse i enten håndboldligaen eller 1.division.. Ny venstrefløj bliver 19-årige Jeppe M. Cieslak, der skifter fra GOG.

- Jeppe er en klassisk fløjspiller, der ud over at have mange forskellige afslutningsvarianter, også besidder en dejlig frækhed i sit spil og en stor målkådhed, fortæller cheftræner Simon Dahl om valget.

Og sportschef Jørn Blom Hansen, som har forhandlet aftalen over et stykke tid, glæder sig over at der er tegnet en toårig aftale med en meget dygtig spiller; endda på et tidspunkt, hvor det er uvist om NH spiller i Primo Tours Ligaen eller 1. division næste sæson.

- Det vil være det rigtige for min udvikling, da jeg vidste, at man i Nordsjælland tror på unge spillere. Nu kender jeg Simon Dahl fra DHF-træninger, og jeg ved, hvad han står for, så jeg glæder mig utroligt meget til at blive en del af holdet, siger Jeppe Cieslak, der tilføjer, at han har tænkt sig godt om inden skiftet:

Simon Dahl fremhæver, at Jeppe Cieslak arbejder knaldhårdt i holdets tjeneste: - Han passer på alle tænkelige måder perfekt ind i vores strategi om at turde give unge, ærgerrige og talentfulde spillere chancen for at udvikle sig mest muligt.

Afløser Frederik Iversen

Den nye venstrefløj spiller på U20-landsholdet og hér har han spillet sammen med den jævnaldrene Matias Campbell, som spiller sin første sæson i NH. De var i fjor til VM i Nordmakedonien.

Jeppe Cieslak rykkede fra Lolland til GOG på Fyn i 2016, hvor han har gået på Oure Idrætsefterskole i et år og Oure Kostgymnasium i tre år. Han debuterede på ligaholdet som 18-årig 24. november, hvor GOG i november 2018 på udebane i EHF Cuppen vandt over serbiske RK Vojvodina.