1/2

Sommerkoncert: Klavertrioer i Mårum Kirke

21. juli 2018

Dørene åbnes til sommerkoncert onsdag 1. august kl. 20.00 i Mårum Kirke i samarbejde med Tisvilde Højskole. Det bliver med klavertrioer af J. Brahms og W. A. Mozart med Aleksander Kølbel, violin, Lauri Rantamoijanen, cello, og Emil Gryesten, piano.
 

Aleksander Kølbel er født i 1984 og har spillet violin fra han var syv år og er i dag ansat som violinist i violinist i Det Kgl Kapel og DR Symfoniorkestret. Som passioneret kammermusiker der har han de sidste somre optrådt ved adskillige internationale festivaler bl.a. i Gstaad, Desenzano, Dubrovnik og Venedig.

 

Emil Gryesten spillede sin første solo-recital som 15-årig og har siden da haft en aktiv koncertkarriere både som solist og som kammermusiker. Han debuterede som solist med orkester som 16-årig, med Aarhus Symfoniorkester.

 

Han har optrådt ved klassiske musikfestivaler såsom Copenhagen Summer Festival, Aarhus Piano Festival, Hindsgavl Festival, samt Espo Piano Festival og Kuhmo Kammermusikfestival i Finland, Bluethner Classics i Leipzig, International Piano Association Switzerlands koncertserie i Lugano, og han har lavet flere produktioner, både studieoptagelser og liveindspilninger, for DR-P2 samt YLE i Finland.

 

Lauri Rantamoijanen begyndte sine cello studier som syvårig på Middle Finland Music School.

Han har været i finalen på den prestigiøse 2014 Turku Cello Konkurrence. I 2014 spillede han sin Graduate Recital fra Sibelius Akademiet i Helsinki og fik sin Master of Music. Som en aktiv kammermusiker har han spillet kammermusik i forskellige ensembler. 

 

Der er gratis adgang

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com