1/1

Ørby: 'Kødsnedkeren' ikke helt til tops

24. september 2019

Tak for opbakning, rosende ord og håb. Årets slagter pris gik til Fanø slagteren. Et stærkt felt, med en værdig vinder, fremhæver slagter-mester Flemming Bisp Høeg efter valget af årets slagter blandt de privatejede slagter. Kødsnedkeren var blandt tre nominerede.

Slagterprisen er i år blevet uddelt for 20. gang. Og der er sket meget inden for feltet de seneste 20 år. For at vinde Slagterprisen anno 2019, skal slagterne ikke kun være eksperter i kød. De skal kunne vejlede og betjene kunderne om hele måltidet, påpeger juryen. 

Der har været en tendens blandt årets nominerede, til at tænkes i hele måltider. Selvom det er en Slagterpris vi taler om, vokser branchens fokus på supplerende råvarer og tilbehør. Kunden skal gå hjem fra slagteren med alle elementer til måltidet. Og det er et punkt, hvor begge årets vindere i høj grad er med på beatet, siger jurymedlem og chefkonsulent hos Landbrug & Fødevarer, Vickie Enné Ryge.

Priserne blev overrakt i to kategorier på Fødevaredagen i Odense. Landbrug & Fødevarer er arrangør. Ud over privatslagterne blev der kæmpet i en kategori for super- og hypermarkeder. Her vandt slagter-mester Jacob Nielsen, der er slagtermester hos Meny Mågebakken i Odense.

Stolte vindere
Det er helt vildt, det her! Jeg er utrolig glad på personalets vegne. Og selvfølgelig også på mine egne; det er noget, vi sammen har kæmpet for at opnå i mange år, siger Jacob Nielsen.

Glæden var også stor hos Slagter Henrik Christiansen fra Fanø: Jeg er megastolt over at have vundet den her pris. Det er virkelig dejligt, at der er nogen, der lægger mærke til, at man gerne vil gøre en forskel,

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com