1/5

Helsinge: Køreklar til oplevelser i Helsingegården

28. oktober 2019

Beboerne på Helsingegården har nu også mulighed for at få vind i håret og komme ud på oplevelser i naturskønne omgivelser omkring byen. Plejecenterets nye Rickshaw er nemlig indviet på festlig vis mandag og de første ture kørt med frivillige 'piloter.

Dagen bød nemlig  på prøveture til friske passagerer og introduktion for nysgerrige og måske fremtidige piloter, der gerne vil prøve at træde i pedalerne.

 

Det er donationer fra Trygfonden og Rosendahl Designgroup, der har gjort det muligt for Helsinge-gården Plejecenter at få sin helt egen rickshaw.

Dermed er det fjerde plejecenter blevet godt kørende. Det nu siden nedlagte udvalg for Forebyggelse og Idræt har være sponsor for de to cykler, der bruges på Skovsminde og Trongården. Johannes Fogs Fond, har doneret cyklen på Bakkebo.

 

Initiativgruppen der består af Cyklistforbundet Gribskov, Klimagruppen Gribskov og Gribskov Kommune er i fuld gang med at fondsansøge til flere cykler og håber snart at kunne udvide til flere plejecentre og borgere i kommunen.

Cykling uden Alder er et 'fællesskab på hjul', hvor beboere på plejecentre får mulighed for at blive passagerer i eldrevne rickshawcykler med frivillige cykelpiloter bag styret. Det giver mulighed for godt fællesskab og rickshawture, der frembringer gode erindringer og historier og som giver smil på læben hos alle.

1/3

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com