Gilleleje: Kormusik, gløgg og æbleskiver i Kulturhavn

5. december 2019

Der bliver budt på swingende melodier lørdag 14. december kl. 14-15 i årets julekoncert i Kulturhavn Gilleleje med kormusik, gløgg og æbleskiver. Koret 4 Joy lover, at de for alvor sætter gang i julestemningen. Koret synger glade swingende melodier, og her op til jul er det særligt julemelodierne de tager med rundt. Der bliver også mulighed for at publikum kan synge med.


Dirigent Ulrich Spahn Klausen er ham der styrer det firestemmige kor på 26 personer. Koret synger primært jazz og swing fra 40’erne - og der føjes en række julesange til repertoiret.

 

Til daglig synger 4 Joy i Birkerød under ledelse af dirigent Ulrich Spahn Klausen, og koret koncentrerer sig om arrangementer af god gammel jazz fra midten af forrige århundrede, af komponister som Cole Porter, Fats Waller, Duke Ellington og flere andre. Der synges også Kai Normann Andersen filmmelodier fra samme tidsperiode, og dertil lidt nyere, blandt andre hubidua og Pentatonix.  

 

Kulturhavn Gilleleje er gjort klar til jul, og de frivillige sørger for, at huset er pyntet op til julehygge, og der bliver serveret gløgg og æbleskiver. 

 

Koncerten på Mezzaninen, og der er adgang for 95 kroner. Børn under 12 år har gratis adgang, ifølge med voksen. Gløgg og æbleskiver er inkluderet i prisen.  Billetter kan købes på www.kulturhavngilleleje.dk

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com