1/1

11. juni 2019

Hillerød Kræmmermarked lukkede og slukkede i 2018 og genopstår ikke i Hillerød. Til gengæld skabes et nyt stort nordsjællandsk kræmmermarked på Græsted Eventplads - første gang fredag 30. august søndag 1. september i år.

Fra dele af det tidligere kræmmermarked i Hillerød har der været ønske om at finde ny plads til markedet, men det har Hillerød Kommune ikke kunnet medvirke til. Græsted Eventplads har været det naturligvis valg - også for Ankers Tivolipark, der har langt samarbejde med Hillerød-markedet bag sig og som i øvrigt også er Tivoli på Græsted Veterantræf.

Nordsjællands Kræmmermarked i Græsted markedsføres allerede overfor kræmmere og kommer til at ligge sammen weekend, som Hillerød-markedet har haft. Der ventes derfor et stort antal kræmmere og masser af underholdning i Græsted til efteråret.

Organisationen bag markedet er ikke helt på plads. Græsted Veterantræfforening er nævnt som medarrangør, og bestyrelsesforemand Henrik Ewald oplyser, at der bliver et samspil med det nye marked - med organisering og indhegning af pladser, måske billetsalg og andet.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com