Græsted Revy_04.jpg

18. august 2019

Når Gribskov Kommunes forum for vækst og udvikling får nye, stærke erhvervs- og kultur-profiler, når det træder sammen i september. Det fortæller formand for byrådets udvalg for Kultur, erhverv og oplevelsesøkonomi, Morten Ulrik Jørgensen.

- Vi er ved at sammensætte det forum, der skal være med til at sætte retninger for vækst og udvikling i vores kommune og en stærkere branding.

Vi glæder os over, at direktør i Helsinge Brugsforening, Palle Jørgensen, vil træde ind i vores forum. Vi har set, hvordan han har placeret Kvickly som et stort og stærkt supermarked, der også rækker ud over kommunens grænser og er med til at sætte Helsinge på landkortet, påpeger Morten Ulrik Jørgensen.

Græsteds 'quarterback', René Richardt, kan spille bolden både i retning af kultur, erhverv og oplevelsesøkonomi med Græsted Revyen og driften af Græsted Kro, så det ligeledes rækker ud over både hele kommunen og Nordsjælland.

Line Kjær har ligeledes sagt ja til at tage plads i forum. Hun er leder af udstillingshuset Munkeruphus og har lagt retningen for, hvordan det kan udvikles, så det får anerkendelse langt ud over kommune-grænsen.

Henrik Magelund er formand  for Gilleleje Handels- og turistforening, men hans plads i forum for vækst og udvikling skal ikke sikre snævre Gilleleje-interesser men medvirke til at vi får øjnene op for, hvordan udvikling af handel og turisme går hånd i hånd med at skabe events til både vores egne borgere og gæster fra nær og fjern, forklarer Morten Ulrik Jørgensen.

Han venter, at flere medlemmer kan offentliggøres inden udgangen af august. 

Palle Jørgensen - direktør i Helsinge Brugsforening, Kvickly.

Line Kjær, leder af Munkeruphus.

Henrik Magelund - formand for Gilleleje Handels og Turistforening.

Palle Jørgensen - direktør i Helsinge Brugsforening, Kvickly.

1/3