Gribskov: Kulturaftener skal stå på egne ben

15. september 2019

Kulturaftenerne i Gilleleje og Helsinge har haft et 'evighedstilskud' til at lave handels- og kultur-arrangementerne, der samler kæmpetilslutning - senest lørdag i Gilleleje, men nu skal arrangørerne stå på egne ben. Et tilskud på 50.000 kroner årligt til hver kulturaften stoppes.

Det er den indstilling Gribskov Byråd udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi går ud med efter drøftelser af de voldsomme besparelser, der skal til for at få budget 2020 til at hænge sammen.

Tilskud til kulturaftenerne har lejlighedsvis været oppe på bordet, men det har altid overlevet mulige besparelser fra kommunens side, men nu lægger KEO forslaget om at spare de 100.000 kroner årligt fra 2020 ud til høring. 

Tilskuddet for 2019 er udbetalt -og begge arrangementer nu også afviklet. Der foreligger ikke opfølgning med konkrete regnskaber fra arrangementerne, så det kan gennemskues, hvordan kommunens tilskud og egne midler fra foreningerne er anvendt.

1/4

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com