1/2

Helsinge: Kulturcaféen slår dørene op

7. november 2019

Kulturcafeen i Helsinge er efter ugers hård slid nu klar til at slå dørene op. Det sker officielt med åbent hus mandag 18. november kl. 14-20. Her inviteres der indenfor i lokalerne i VP-Arkaden til hygge med bobler, musik og andre spændende indslag.

Kulturcaféen drives af fire foreninger: Powerbank, Gribskov Event, Gadekærforeningen og Helsinge4you og alle hænder er frivillige. Den er etableret med adskillige bidrag og frivilligt arbejde.

Kulturcaféen giver mulighed for at alle, der er på indkøb i bymidten kan slå et slag indenfor - og også opsøge de mange kultur- og musikindslag, der er planlagt.

Der bliver lejlighed til at nyde en afslappende atmosfære i hyggelige omgivelser. Der kan købes alverdens drikkevarer og også noget let at spise. Der er indrettet hyggelig læsehjørne, hvor der er åbent for at fordybe sig lidt i bøger, som er  sat op. Alle er også velkomne til at tage en bog med hjem, hvis der blot sætter en ny.

 

På første sal fer der lavet galleri og det kan også anvendes som et et godt mødelokale. Billetter til arrangementer i Gribskov Kultursal bliver også til salg i café. 

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com