Kulturcafé_07.jpg

Helsinge: Kulturcaféen har slået dørene op

18. november 2019

Kulturcaféen i Helsinge har haft en enestående opbakning på forhånd - både med frivillige  hjælpere ved indretning og kontante bidrag samt gode ord med på vejen til gruppen bag caféen i VP-Arkaden, hvor der også var stort rykind mandag eftermiddag til officiel åbning bobler, lækker mad og levende musik borgmesterord fra Anders Gerner Frost, der også klippede det røde bånd.

Kulturcaféen drives af fire foreninger: Powerbank, Gribskov Event, Gadekærforeningen og Helsinge4you og alle hænder er frivillige. Den er etableret med adskillige bidrag og frivilligt arbejde.

Kulturcaféen giver mulighed for at alle, der er på indkøb i bymidten kan slå et slag indenfor - og også opsøge de mange kultur- og musikindslag, der er planlagt.

Der bliver lejlighed til at nyde en afslappende atmosfære i hyggelige omgivelser. Der kan købes alverdens drikkevarer og også noget let at spise. Der er indrettet hyggelig læsehjørne, hvor der er åbent for at fordybe sig lidt i bøger, som er  sat op. Alle er også velkomne til at tage en bog med hjem, hvis der blot sætter en ny.

 

På første sal fer der lavet galleri og det kan også anvendes som et et godt mødelokale. Billetter til arrangementer i Gribskov Kultursal bliver også til salg i caféen.

Der holdes åbent mandag-fredag kl. 11-18 og lørdage arbejdes på at holde åbent kl. 11-15. 

1/6