1/1

Gilleleje: Kulturhavn og Bio lukker

12. marts 2020

Kulturhavn Gilleleje, herunder Gilleleje Bibliotek og Gilleleje Bio lukker i 14 dage fra torsdag 12 marts som følge af restriktioner og anbefalinger til at begrænse mulighederne for at Coronasmitten.  Restaurant Bolværket holder dog i første omgang liv i pizzaovnen for take away kl. 16.00–21.00.

Anvisningen fra Statsministet Mette Frederiksen onsdag aften var klar, og vi i Kulturhavn Gilleleje følger naturligvis myndighedernes anvisninger og fornuften, og flytter lidt fra hinanden for at stå sammen. 

Vi tager gæsters, ansattes såvel som frivilliges sikkerhed, helbred og velbefindende alvorligt, og håber alle andre gør det samme, betoner Fonden Kulturhavn Gilleleje, Gilleleje Bio og Restaurant Bolværket

 

Restaurant Bolværket

Restauranter med god plads er som udgangspunkt ikke omfattet af et direktiv om at holde lukket, så Bolværket holder derfor – indtil videre - åbent for take away kl. 16.00–21.00. Indgang skal dog ske via en ”sideindgang”, idet hovedindgangene er låste. Indgang til - samt ophold i - huset uden ærinde i Bolværket, tillades ikke.

Det er ærgerligt at skulle aflyse arrangementer, så vi gør hvad vi kan for at flytte de mange fine aktiviteter. Det gælder blandt andet foredraget med Emil Erichsen og koncerten med Mads Tolling, men der er mere på plakaten, og de næste 14 dages arrangementer flyttes hvor det er muligt og aflyses, hvor det ikke er muligt at flytte.  

Gilleleje Bio også på stand by

Vi havde på forhånd valgt at halvere antallet af sæder, der sættes til salg, men vælger nu at aflyse alle forestillinger de næste 14 dage – ikke mindst af hensyn til vores frivillige, der driver biografen. (Se afsnit om refundering af billetter)

 

Refundering af billetter. Biografen: Billetter til biografforestillinger refunderes som sædvanligt, hvilket betyder, at har du købt billet på nettet, så refunderer vi automatisk indenfor nogle dage. Billetter købt i billetsalget refunderes ved fremmøde i Billetsalget lørdag 14. marts samt søndag 15. marts kl. 10.00-12.00 eller når biografen igen åbner.

Reserverede – ikke betalte - billetter bliver annulleret uden varsel. 

 

Arrangementer, koncerter og foredrag

Vi arbejder på at flytte frem for at aflyse. Dog vi beder om vores gæsters tålmodighed, så vi kan finde den bedste løsning. Hvis arrangementet aflyses, refunderer vi selvfølgelig billetten.  Flytter vi arrangementet, kan publikum vælge enten at beholde pladserne eller få pengene tilbage. Men vi henstiller til, at vore gæster væbner sig med tålmodighed.

Følg i øvrigt med på www.kulturhavngilleleje.dk og andre digitale platforme for nærmere orientering.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com