Gribskov: Kulturprisen skal til eftersyn

25. september 2019

Gribskov Kommunes kulturpris skal til nærmere eftersyn, så retningslinjerne for prisen kan vurderes nøjere. Kulturrådet står for indstilling af prismodtagere, og formand Birgit Sørensen oplyser, at en arbejdsgruppe skal kigge nøjere det på baggrund af, at det ikke nødvendigvis 'blot' kan være en ildsjæle-indsats, der kan ligge til grund for tildelingen.

Det blev påpeget ved valget af prismodtager i 2018, at Rigmor Westh Baagøe, som initiativtager og drivkraft omkring Pilgrimsruten Tisvildevejen. også havde en betydelig økonomisk vinding ved dette arbejde.

Temaet er blevet aktuelt igen i år, idet spørgsmålet er om for eksempel ledere af kulturinstitutioner, der oven i deres lønnede arbejde yder en ekstraordinær indsats for kulturlivet, kan indstilles og komme i betragtning. 

- Prismodtageren for 2019 er indstillet fra vores side til byrådets udvalg for Kultur, Erhverv og Oplevelsesøkonomi, som også har udpeget modtageren, så arbejdet med nye retningslinjer får ikke betydning for det, betoner Birgit Sørensen.

Prisen uddeles i rå ved frivillighedsfesten i Gribskov Kultursal fredag 27. september kl. 17.

Læs også: Festlig Frivillig Fredag med priser

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com