Helsinge: Kvickly-direktør pludselig død

16. februar 2020

Varehusdirektør i Kvickly, Helsinge Brugsforening, Palle Jørgensen er pludselig død, 59 år.

 

Palle var ubetinget en af Danmarks dygtigste købmænd, skriver administrerende direktør i Coop Danmark, Peter Høgsted, i Coop-koncernens meddelelse om dødsfaldet.

 

Det beviste han gennem en 47 år lang karriere i Coop, hvor han begyndte som flaskedreng, blev uddannet i Brugsen i Faxe og siden havde en karriere med varehuschefstillinger i blandt andet Næstved, Vordingborg, Sundby og City 2. Han overtog direktøre-stillingen i Helsinge i 2010.

 

Kronen på værket var Kvickly Helsinge, som han gjorde til den største butik i hele Coop familien med en omsætning på over 230 millioner kroner og skabte en indtjening, der gjorde det muligt at købe ejendommen tilbage for næsten 100 millioner kroner for to år siden.

 

Talrige unge medarbejdere og ledere i Coop har gennem årene lært og er blevet inspireret af Palle.

 

Han var en hyppig gæst her på hovedkontoret, hvor vi var mange, der nød godt af hans erfaring og indsigt i købmandskab og god ledelse. Hans betydning i Coop rækker langt ud over de respektindgydende resultater, han skabte i Helsinge.

 

Mine tanker går til hans familie og til alle de loyale medarbejdere i Helsinge, der har mistet en mand, en far og en leder af en sjælden kaliber, slutter Høgsted.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com