1/1

Græsted: Lægehus lukker efter smitte

12. marts 2020

Lægehuset i Græsted på Skovsmindevej er lukket - foreløbig indtil  indtil 20. marts som følge af Corona-smitte, der har ramt en af lægerne, Charlotte Bang Plum.  21 af lægens patienter har i princippet været udsat for smitterisiko, og de vil nu blive kontaktet med henblik på at gå i karantæne.

Alle læger og øvrigt personale er sat i karantæne, og patienter henvises derfor til Gilleleje Lægecenter og øvrige læger i Gilleleje.

 

Charlotte Bang Plum kom for nylig hjem fra en skiferie i St. Anton i det østrigske område Tyrol, som har været ramt af et større antal smittede, skriver Ugeposten.dk

- Jeg kom hjem og var bare lidt snottet, men havde ingen feber eller andre symptomer. Men så blev jeg testet, fordi Tyrol kom på Udenrigsministeriets risikoliste sent mandag eftermiddag. Så var jeg jo nødt til at blive podet, og så var det altså corona, siger Charlotte Bang Plum.

Lægen valgte at gå i karantæne tirsdag morgen, men grund af ventetid på Rigshospitalet kunne hun først blive podet onsdag morgen og fik svaret onsdag aften. Derefter lukkede klinikken torsdag morgen.

Lægen har haft 21 patienter i sin konsultation i løbet af mandagen. De pågældende patienter har i princippet været udsat for smitterisiko, og de bliver derfor nu kontaktet med henblik på at gå i karantæne, skriver Ugeposten.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com