1/1

Græsted: Læse-højt-peptalk og tegne-workshop

17. januar 2019

Mens de voksne får en læse-højt-peptalk af boganmelder Steffen Larsen, holder tegner og forfatter Jan Kjær tegneworkshop for børnene i BLIK Græsted Bibliotek lørdag 26. januar kl. 10.

 

Kom og få inspiration til fede, sjove eller spændende bøger, du kan læse for og med dit barn, lyder opfordringen fra BLIK Græsted Bibliotek.

Biblioteket har inviteret Politikens muntre og vidende børnebogsanmelder Steffen Larsen til at komme og give en læse-højt- peptalk til mødre og fædre, der gerne vil have gode ideer til titler, der kan begejstre poder fra fireårsalderen.  Imens de voksne lytter til Steffen Larsen, kan børn fra fire til otte år være kreative sammen med den kendte tegner og forfatter Jan Kjær, som står bag de berømte bøger om Nomerne.

 

Det gør ikke noget, at man ikke kender Nomerne på forhånd – nybegyndere skal nok blive sat ind i nomernes univers, lover forfatteren, der også opfordrer til, at de yngste deltagere i workshoppen har en voksen med.

Arrangementet foregår kl. 10-12 og slutter med frokostpizza for dem, der gerne vil blive lidt længere. Der er gratis adgang, men man må meget gerne tilmelde sig via gribskovbib.dk

Arrangementet er en del af konceptet 'Familietid – det skal være fedt at være børnefamilie', som BLIK Græsted Bibliotek har taget initiativ til sammen med Red Barnet Gribskov, Familievenner Gribskov, Røde Kors Græsted-Gilleleje, Indre Mission i Græsted og Græsted Kirke.