dimission-2020-171_edited.jpg
Helsinge: Legater og gaveregn på GG

26. juni 2020

Traditionen tro har der været en legat- og gaveregn over de nyudsprungne studenter på Gribskov Gymnasium. De første HF-studenter er udklækket på GG, og blandt dem var der boggave til Filip Karlskov-Mortensen, 2j, for højeste gennemsnit i eksamensresultat med 11.8.

 


I år er der to STX studenter, der har det højeste snit og derfor får boggaver. Den ene er Amalie Reiche, 3.s, som har et gennemsnit på 11,4. Den anden er Marie Vig Tamstorf, 3z, som ligeledes har et gennemsnit på 11,4, men hun kan desuden gange snittet med med 1,03 på grund af fem A-niveau-fag og hun enderdermed med et snit på 11,7.

 

Christiern Pedersen Prisen


Gribskov Gymnasiums meget prestigefyldt pris gives til den student, der bedst lever op til fundatsens krav om ‘initiativrigdom og dygtighed inden for feltet kommunikation’, og den er i år delt af Ida Marie Munksgaard Vogensen, Kirstine Damm Reuter Johannsen, 3s og Laura Cecilie Hoppe, alle 3.s. 

I har i foråret vist stor initiativrigdom og dygtighed inden for feltet kommunikation. I skrev et debatindlæg om vigtigheden af studentervognskørsel som blev så bemærket, at I endte på landsdækkende TV i Go´Aften Danmark. Godt gået! Jeres kamp lykkedes, og om lidt så står I på den vogn, som I på fornem vis argumenterede for vigtigheden af. Derfor fortjener I alle tre at få årets Christiern Pedersen, fremhævede rektor Kristoffer Høy Sidenius i talen til prismodtagerne.

 

Bestyrelsens legat 2020


Gives til en student, der har vist et særligt kreativt talent eller har brugt sine sociale kompetencer på en ekstraordinær måde. I år er valget faldet på: Stefan Lumholdt Pedersen, 3.mx. 

Gribskov Kommunes Demokratipris


Gives til en student, der i særlig grad har gjort sig bemærket for sin indsats for at fremme demokratisk forståelse og aktiv deltagelse i børne- og ungdomslivet, og i år gives prisen til Olivia Josefine Kristensen 3.v.

Det kommunale Ungdomsråd, og ansatte fra Gribskov kommunes børne- og ungeområde i deres indstilling, at fortjener prisen fordi du i løbet af din gymnasietid, altid har været aktiv i elevrådslivet. Du har blandt andet deltaget i rigtig mange møder, der har til formået om at skabe et grønnere gymnasium. Desuden har du været en fremragende formand for elevrådet og været en vigtig del af Gribskov Gymnasiums bestyrelse, sagde rektor i motivationen for valget af prismodtager.

Hvis man kender dig, kan man sagtens fornemme, at demokrati er del af dit DNA, hvilket ikke er så mærkeligt for du var allerede aktiv i demokratiarbejde på den kommunale folkeskole, da du gik i 7. klasse, tilføjede Kristoffer Høy Sidenius.