1/1

Gilleleje: Livsglad eftermiddag i Kulturhavn-G

24. maj 2019

Kulturhavn Gilleleje slår lørdag 25. maj kl. 15.00 dørene op til Bio-2, hvor der bydes på en livsglad eftermiddag med Hans Dal. Der bliver sunget nogle af de bedste danske højskolesange og lytter til Hans Dal synge egne, både morsomme og alvorlige sange, bl.a. fra hans seneste CD 'Tusmørkets Time'.

Hans Dal er komponist, musiker og skuespiller, og er blandt andet kendt fra Nissebanden, hvor han skrev og komponerede alle de stadig populære sange, medvirkede som Agent A-38 og sammen med Flemming Jensen var medforfatter til julekalender-manuskripterne.

Der hvor det danske sprog er smukkest, er i de danske højskolesange. Ved at synge sammen, skaber vi en naturlig samhørighed, og en kommunikation mellem mennesker, der ikke er afhængig af, hvilken baggrund vi har.

Denne eftermiddag kommer Hans Dal til Kulturhavnen og under hans vejledning og akkompagnement, skal gæsterne nyde sangene, sproget og nærværet. Der er entré på 50 kroner, og der er fortsat god plads. 22 af de 50 pladser er er solgt.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com