1/1

Helsinge: Vælger lokal mægler til Troldebakkerne

2. maj 2019

Gribskov Kommune satser på lokal erhvervs-mægler til salget af de to første klynger i Helsinge Nord - Troldebakkerne. Det er Christian Jessen, der for nylig er blevet partner i Nordicals. Det er ét af tre mæglerfirmaer, der har haft mulighed for at byde ind på opgaven i et begrænset udbud.

Christian Jessen er kendt som formand for Helsinge Erhvervsforening. Han har tidligere virket i place2live-erhverv, men har nu lagt både det og mellemnavnet Gordon bag sig og er trådt ind i ny mæglerkæde. Han har etableret sig i lokaler i Helsingørsgade i Hillerød.

Nordicals og Christian Jessen har seks måneder til at få fuldført salget, der sker som et offentligt udbud, og tilbudsfristen er sat til 21. juni.

 

De to første klynger har et samlet areal på godt 22.500 kvadratmeter. Klynge 1 udgør 12.555 kvadratmeter med mulighed for opførelse af parcelhuse og/eller tæt-lav bebyggelse. Klynge 2 udgør ca. 10.080 m2 med mulighed for opførelse af parcelhuse og/eller tæt-lav bebyggelse.

 

Gribskov Kommune har tidligere selv udgået klyngerne, men her kom der ikke tilbud, selv om der fra politisk side var sat høje forventninger til, at typehusfirmaer ville have særligt øje for mulighederne i området.
 

Derfor valgte byrådet at en ekstern mægler skulle varetage salgsopgaven med særligt fokus på at få typehusfirmaer og developere til at komme med bud.

Læs også: Millioner fosser ud af Troldebakkerne

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com