1/1

Helsinge: Lørdagsmusik med The swinging Dreamteam

24. januar 2019

Lørdag 2. februar inviterer Helsinge Bibliotek igen til 'Lørdagsmusik i Foyeren', hvor lokale musikere spiller og fortæller om deres musik. Det er kl. 11-13 i foyeren, og denne gang er det med Kurt Hansen, guitar og computer, og Poul Erik Kreinøe, tenorsax, vibrafon og vocal.

De optræder som 'The Swinging Dreamteam' spiller amerikansk swingmusik fra 30'erne og 40'erne, samt danske og svenske evergreens. Duoen har spillet sammen i snart 40 år i forskellige sammenhænge, og de seneste ti år har de udviklet et samarbejde med en diskret  rytmegruppe på computer kaldet 'Band in the Box'.

 

Stilen er Amerikansk Swingmusik fra 30'erne og 40'erne samt danske og svenske evergreens. Tilsammen giver duoen, støttet af computeren, et lydbillede af en fin lille jazzkvartet,  der swinger derudaf.

The Swinging Dreamteam spiller to gange 45 minutter I tidsrummet. Publikum kan vælge at følge hele arrangementet eller kan lægge vejen forbi, som det passer ind i formiddagens aktiviteter.

Musikken spilles i bibliotekets foyer. Publikum kan sidde og nyde musikken, eller blot stoppe og lytte nogle minutter.

Alle er velkomne; der er gratis adgang.

 

Med  'Lørdagsmusik på Helsinge Bibliotek'  får gæsterne på biblioteket mulighed for at møde og lytte til musikere og sangere fra lokalområdet.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com