1/2

Gilleleje: Medaljer til de yngste på Flagdag

5. september 2018

Der  var medaljer til de mange børn, som også har en kamp derhjemme, mens mor eller far er på mission for Danmark, da Gribskov Kommune onsdag for tredje gang festligholdt 'Flagdagen'.

Efter en afstikker til Helsinge i 2017 var Flagdagen tilbage i Gilleleje, hvor højtidligeheden startede ved 5. maj-stenen ved Gilleleje Havn.Tidspunktet var i år valgt, så alle også havde mulighed for at deltage i markeringen iKøbenhavn.

 

Der var kransenedlæggelse ved 5. maj-stenen og et minuts stilhed for at mindes både de fysisk og psykisk sårede og faldne. Borgmester Anders Gerner Frost holdt tale for de mange, der har ydet den store indsats for Danmark ude i verden - ofte i brændpunkterne.

Gribskov Kommune inviterede efterfølgende på brunch og hyggeligt samvær og veteraner havde som nyt, populært indslag ceremoni med medaljeoverrækkelse til deres børn. Familienetværket uddelte medaljerne - assisteret af borfgmesteren - til børn af udsendte forældre.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com