MEDLEMSREKORD I BRUGS 

Medlemstallet til Gilleleje Brugsforening er nu oppe på 17.445, og det er en lille ny rekord, da det var der 17.305 medlemmer året før.
 

Men alle må vente på årets generalforsamling der plejer at være et tilløbsstykke med flere end 500 deltagere til en festlig aften i Gilleleje-Hallen.

 

Men i år bliver det beklageligvis anderledes, idet regeringens forsamlingsforbud gør det umuligt at samles i de sædvanlige rammer. Bestyrelsen har derfor besluttet at udsætte generalforsamlingen på ubestemt tid, oplyser formand Lisbet Larsen.

 

Det er med tungt hjerte, at vi i år for første gang i Brugsforeningens 128 år lange historie er nødt til at udsætte vores generalforsamling. Det er et af årets højdepunkter at se så mange medlemmer samlet i Gilleleje-Hallen, hvor vi ud over selve generalforsamlingen har mulighed for at snakke sammen om stort og småt. Arrangementet inspirerer bestyrelse, daglig ledelse og alle medarbejderne til fortsat at drive og udvikle vores forretning med udgangspunkt i kunden. Lige nu er alt desværre så usikkert på grund af corona-situationen.

 

Vi må derfor afvente regeringens udmeldinger i løbet af maj, og vender tilbage med flere informationer så hurtigt som muligt, fastslår Lisbet Larsen.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com