1/1

Græsted: Menighedslejr flytter til Valby

2. marts 2020

Indre Mission og Græsted Kirke inviterer fra fredag 6. marts til søndag 8. marts på menighedslejr, der i år skifter scene, så den bliver på Nordsjællands Efterskole i Valby. Taler på lejren er lærer Peter Søes. Han er tidligere præst i Skelgårdskirken på Amager og er nu lærer på Menigheds-fakultetet i Århus. Lejrens tema skal handle om at være lemmer på Kristi legeme.

Hvad betyder det egentlig konkret i vores fællesskab, når vi beder og lovsynger sammen, når vi løfter opgaver og tjener sammen, når vi oplever enhed og når vi er forskellige, når vi kan noget for- skelligt og når vi har brug for noget forskelligt?

Det er nogle af de spørgsmål, der gives svar på på lejren. Den starter fredag 6. marts kl. 17.30. Kl. 21.00 er der lovsang og introduktion til lejrens tema

 

Lørdag 7. marts kl. 09.30 er der morgensamling for alle i foredragssalen og derefter er der bibeltime med Peter Søes. Under bibeltimen er der aktiviteter for børnene, henholdsivs grupper for 4-9 år og for de unge 10-16 år.

Kl. 13.30 inviteres på eftermiddagsaktiviteter i form af gåtur i skoven eller fodbold i hallen. Kl.  17.30 er der festmiddag, og alle, der har mod på det kan kl. 20.30 prøve linedance i hallen for alle. Kl. 22.00 sluttes lørdagens program med lovsang og vidnesbyrd.

Søndag 8. marts kl. 10.30 er der lejrgudstjeneste ved Peter Søes og sognepræst Troels Toft.