1/1
Tisvildeleje: MIL vender stærkt tilbage i 2021

6. april 2020

Vi vender stærkt tilbage, når festivalen kan blive afviklet igen på normal vis i 2021. For nu er vores fokus dog på at få samlet skårene med alle de skuffede deltagere, frivillige og leverandører, siger formand for Musik i Lejet, Peter Maarbjerg efter den uundgåelige aflysning, der er en følge af forlængelsen af Corona-restriktionerne om store forsamling til udgangen af august.

 

Ligesom alle andre danske sommerfestivaler melder Musik i Lejet nu ud, at festivalen aflyser 2020-udgaven. Den skulle have været afviklet den 16.-18. Juli. Covid-19 har sat en stopper for alle store arrangementer, og det gælder også Musik i Lejet. Den populære festival havde ellers udsolgt på få minutter, da billetterne blev sat i salg i december. Mange mennesker havde altså glædet sig til sommerens festival. Men festivalen melder nu ud, at den aflyser.

Ærgrelse - men eneste løsning

Det er med stor ærgrelse, at vi er nødt til at aflyse årets festival. Set i lyset af situationen med Covid-19 er det den eneste løsning, der er. Siden 10. Marts, hvor Danmark lukkede ned, har vi selvfølgeligt fulgt udviklingen nøje. Og vi må konstatere at det med Mette Frederiksen udmelding ved pressmødet d. 6. april ikke længere hersker tvivl om Musik i Lejet. Det skal med det samme siges, at sundhedtilstanden og samfundets ve og vel, selvfølgeligt har første prioritet over alt andet.

Men selvfølgeligt er vi triste over ikke at kunne være platform for de store fællesskaber, som Musik i Lejet huser. De mange frivillige, gæster og de store oplevelser, som vi igennem de seneste 11 år har kunnet præsentere, betoner Peter Maarbjerg.

 

Med aflysningen af festivalen melder sig naturligvis en række praktiske spørgmål. Disse spørgsmål omkring billetrefundering og overnatning tillader Musik i Lejet at have svar på inden for de næste par dage.

Med aflysningen af Musik i Lejet åbnes for muligheden at få refunderet sin billet til 2020 eller videreføre billetten til 2021, således at 2020-festivalbilletten gælder til 2021-udgaven af festivalen. Datoerne for Musik i Lejet 2021 er 22. - 24. Juli 2021.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com