1/1

Gribskov: Mørke budget-skyer med til Solskinsøen

21. august 2019

17 af Gribskov Byråds 23 medlemmer har onsdag eftermiddag sat sig til rette i bussen med kurs mod Sandvig på Bornholm sammen med kommunens direktion og centerchefer. Med sig til Solskinsøen har holdet mørke budget-skyer. 50 millioner kroner - måske mere - kan have hobet sig op som besparelseskrav, der skal arbejdes med.

 

Hele budget-processen er vanskeliggjort - og udskudt 14 dage - som følge af, at Regeringen og Kommunernes Landsforening endnu ikke har kommuneaftale klar.

Det er en vanskelig situation, byråd og administration står med, og alvoren er understreget af, at borgmester Anders Gerner Frost og kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen har valgt at indkalde de 'politiske baglande' fra byrådspartierne. Her er udfordringerne og budgetsammenhænge ridset op.

Selv om der ikke er et endeligt overblik over situationen, blandt andet som følge af, at rammerne for den kommunale økonomi ikke kendes endnu, har byrådets valgt at gennemføre budgetseminaret, der har base på Strandhotellet i Sandvig.

Det er muligt at drøfte indsatsområder og rammer omkring budgettet under alle omstændigheder - og dertil kommer at alle reservationer og aftaler var indgået.

Gribskov-holdet vender hjem igen fredag aften.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com