Nødebo: Naturens Dag med store oplevelser

5. september 2019

Søndag 8. september kl. 10-15 inviteres deri traditionen tro til Naturens Dag. Årets tema er ’mærk naturen’, og på Skovskolen i Nødebo kan børn og voksne mærke på planter, lindebast, lave insekthoteller og meget mere.

- Mærk dine ømme fødder, når du vandrer på de lange pilgrimsruter. Mærk historiens vingesus, når du hører om den gamle parforce-historie; eller mærk forskellen på bladene fra skovens træer. Lad næsen og smagsløgene komme på arbejde og mærk hvordan det føles, når du hjælper bier og andre insekter med overvintringsmuligheder, opfordrer arrangørerne.

Mærk også de store rovfugles vingesus og suset i din mave, når du klatrer højt til tops i klatremasten. Og mærk lindebastens fibre mellem dine fingre. Bliv klogere på hvordan du vil mærke at skoven bliver urørt, og at Nordsjælland har fået sin egen nationalpark?

Prøv det – vi garanterer masser af lærerige og sjove oplevelser, siger Bent Sten Jensen fra Skovskolen, der sammen med Naturstyrelsen Nordsjælland, er en af de ansvarlige for arrangementet i år, sammen med masser af frivillige.

 

ag din egen madkurv med eller køb mad og drikkevarer fra Skovskolens Spisehus, tilføjer han.

1/1

5. september 2019 

SEJLADS, GÅTURE OG SPEJDERE

Engagerede frivillige i Gribskov står bag tre arrangementer på Naturens Dag, søndag  8. september.

Der er blandt andet spændende aktiviteter ved Ramløse Havn, skønne gåture ved Vejby, og så kan alle lære De Grønne Pigespejdere at kende ved Gadekæret i Helsinge.

'Naturens Dag holdes hvert år for familier anden søndag i september og for skoler og institutioner i ugen op til. Formålet med Naturens Dag er at få børn og børnefamilier ud i naturen og give dem inspiration til at komme mere ud hele året.

Læs mere HER

1/1

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com