18. august 2019

Nordsjælland Håndbold er klar til årets første håndbold-brag, når holdet lørdag 24. august tager imod Skanderborg Håndbold i pokalturneringen 'Stantander Cup' i Helsinge - men udgangs-punktet er ikke optimal. Tre dage med træningslejr i Vejen Idrætscenter blev rundet af med en 'øretæve' fra KIF Kolding - 25-35 - og måske alvorlig skadet Nicolas Lundbye Kristiansen.

Sæson-forberedelserne har budt på fem træningskampe og et intenst fysisk træningsforløb. Fire af de fem kampe er endt med nederlag, og det gik helt galt mod KIF, der efter 19-13 ved pausen udbyggede til 10-målssejr.

Her beretter det lokale dagblad, Jydske Vestkysten om den alvorlige episode, der ramte Nicolas Lundbye Kristiansen:

De 400 tilskuere vidne til en ubehagelig episode. Udeholdets Nicolas Lundbye Kristiansen måtte udgå med noget, der lignede en grim knæskade. Uheldet resulterede i flere minutters pause og efterfølgende klapsalver fra hele hallen, da han blev båret fra banen i smerte.

Korsbånd kan være skadet

- Det kan være alvorligt med Nicolas Lundbye. Han blev kørt på Kolding Sygehus, men vi kan først få vished om, hvor slemt det er når der kan kigges nærmere på det, når hævelsen er faldet og han kan undersøges nærmere i København en af dagene. Men vi frygter, det er en korsbåndsskade, siger sportschef Jørn Blom Hansen.

Det højre back, som dermed kan være ude i længere tid, og til kampen mod Skanderborg kan den nye norske venstreback, Fabian Sandven, være ude. Han har brækket tommelfinger ved træning tidligere på ugen.

- Han skal tirsdag have kigget nærmere på, hvordan udsigterne er for ham til sæson-premieren, tilføjer Jørn Blom Hansen.

På positiv-siden er, at Jesper Dahl nu er helt klar igen. Han fik fuld spilletid i kampen i Vejen.

Mathias Møller var topscorer for NH i kampen med ni mål.

Sæson-forberedelserne har budt på kampe mod svenske liga-hold, og begge endte med knebne nederlag på 25-27, senest mod OV Helsingborg, der har den tidligere NH-træner Krister Lindgren i spidsen.  Billederne på denne artikel er fra dette opgør.

Kampen i pokalturneringen, 'Santander Cup', mod Skanderborg spilles i Helsinge-Hallerne lørdag 24. august kl. 16.00.

Det kan være tid til pokal-revanche, idet Skanderborg sendt5e NH ud i kvartfinalen i fjor. Nu er østjyderne modstander i ottendedelsfinalen.

1/7

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com