Håndbold: NH-jagt på points og revanche

10. september 2019

Når Nordsjælland Håndbold søndag 15. september tager til Skanderborg er det med ambitioner om at få sæsonens første points på kontoen og samtidig få revanche for et-måls-nederlaget i pokalturneringen mod østjyderne.

Sæsonen har budt på to liga-nederlag, først det meget ventrede mod de danske mestre, Aalborg Håndbold, og på hjemmebane meget knebent mod Århus håndbold, som med sejr på 27-28.

Århusianerne førte med et enkelt mål ved pausen, 14-13, men efter ti minutter udbyggede jyderne til 20-16, og holdt en føring på tre-fire mål indtil ti minutter før tid, da NH fik hentet ind på Århus Håndbolds føring, og kom på 21-–22. Spændingen holdt helt til slut, men det lykkedes ikke NH at komme helt op på siden af gæsterne i Helsingør-Hallen.


- Det var dejligt at se, hvor flot de unge spillere kæmpede hele kampen, fastslog Torben Nielsen. Denne indstilling skal tages med til kampen i Skanderborg, hvor der er traditionen for meget tætte kampe.


Fabian Sandven var tilbage efter sin skade, og han blev topscorer med 6 mål, heraf 4 på straffe, Tobias Jørgensen og Anders Agger scorede hver 4, Andreas Nielsen og Jesper Dahl hver 3, Kasper Kisum, Matias Campbell og Carl-Emil Haunstrup hver 2 og Frederik Iversen 1.

Kampen i Skanderborg spilles søndag 15. september kl. 15.00.

1/8

1/2

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com