1/1

Håndbold: NH gør klar til kilometerjagt

25. januar 2019

Det er blevet en fast tradition at Nordsjælland Håndbolds partnere, med bred opbakning fra erhvervslivet i hele Nordsjælland, tramper hårdt i pedalerne for at styrke økonomien i klubben. I februar 2018 blev der sammensat ni cykelhold, som tilsammen havde solgt hele 123 anparter. Det blev en fantastisk succes, og indbragte knap en halv million kroner til håndboldkassen.

 

Denne sæsons Kilometer-jagt køres mandag 4. marts i Frederiksborg Centret i Hillerød, forud for  Ligakampen mod Ribe-Esbjerg. Det er et arrangement der plejer at fylde FrederiksborgCentret til bristepunktet. Cykelarrangementet starter kl. 17.00, og ligakampen mod Ribe/Esbjerg starter kl. 19.30.

 

Vores mål er at slå sidste års flotte resultat, så vi er allerede nu gået i gang med at etablere cykelholdene. Vi regner med at få tilmeldt flere nye hold i år, og dermed tilsvarende ekstra solgte anparter. For at sikre den fortsatte succes er Kilometerjagten i år flyttet til større lokaler, nemlig hal 2 i Frederiksborg Centret, oplyser Per Sørensen.

 

Første gang i 2008

Kilometer-jagten blev for første gang kørt i 2008, og den går i al sin enkelhed ud på at en række partnere stiller med op et cykelhold, hver med fire kørere. På kondicykler skal der køres så mange kilometer ind som muligt på halvanden time.

 

Anpartshaverne på cykelholdene kan vælge at give et fast beløb, dog minimum 3.000 kroner pr. anpart, eller lave en aftale om et fast beløb pr. kørt kilometer. Der kommer altid mange tilskuere til dette arrangement. Blandt andet vil vi i år køre med et all star hold fra hver af de tre moderklubber. De vil hver stille med en stærk besætning med nogle af Nordsjælland Håndbolds største profiler gennem tiden. 

Overskuddet går direkte til NH. Vi har ved indgåelsen af aftalen med FBC forpligtiget os til at gøre cykeljagten til en succes. Når vi har valgt at starte forberedelserne til sæsonens Kilometerjagt allerede nu, forventer vi endnu en gang at fylde FrederiksborgCentret, samt at 2019 bliver rekord år, til glæde og gavn for Nordsjælland Håndbold, fastslår Per Sørensen.

1/2

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com