1/7

1/3

Håndbold: NH prøver ung egyptisk målmand

8. august 2018

Nordsjælland Håndbold står kort før sæsonstart med målmands-problem, idet Mike Jensen skal suppleres med anden-målmand. Det kan blive en ung egypter, 20-årige Mohamed Aktham Elkamisi. Han har haft chancen i træningskampe - senest tirsdag aften, da NH tabte til liga-konkurrenteren fra TMS Ringsted med 26-30.

NH valgte at skifte den egyptiske målmand Mohammed ind i 2. halvleg. Han fik taget et par bolde, men han var fortsat hæmmet af en forstrækning, som efter kamp lørdag stadig hæmmede ham, så det var måske ikke det helt rigtige billede af hans kunnen som publikum og trænerstab fik at se.

Nordsjælland Håndbold arbejder videre med at få hele truppen på plads. Målmands-posten har første prioritet. Der kigges også på det danske spiller-marked.

I kampen mod TMS var holdet under den standard, det ellers har vist i trænings-kampene, så der var langt til sejr mod TMS'erne. 

Dan Beck-Hansen og Jesper Dahl scorede hver 5 mål, Kasper Kisum, Johan Meklenborg og Nicolas Lundbye hver 3, Lasse Uth, Tobias Jørgensen, Carl-Emil Haunstrup hver 2 og Andreas Nielsen 1. 

Næste træningskamp er mandag 13. august kl. 19.00 i Helsingør-Hallen mod Lugi fra Lund. Desuden er der pokalkamp torsdag 23. august kl. 20.00 mod Team Sydhavsøerne på udebane.