Håndbold: NH vil på tavlen mod SønderjyskE

19. september 2019

Vi var nok engang ikke langt fra point i Skanderborg, men måtte tage den tunge tur østover Storebælt tomhændet efter en, på mange måder, fin præstation, vurderer Nordsjælland Håndbold cheftræner Simon Dahl. Det blev til sejr til Skanderborg Håndbold på 29-24, men efter det tredje nederlag på stribe i Håndboldligaen vil NH mu på tavlen, når SønderjyskE fredag 20. september kl. 18.00 kommer på besøg i Helsinge-Hallerne.

NH var godt med over store strækningen i kampen i Skanderborg, der førte 15-13 ved pausen.

En halvsløj indledning på 2. halvleg blev rigtig dyr for os – og trods ihærdig fight fra såvel spillere som de fantastiske medrejsende fans, rakte det desværre ikke, mod et mere kyniske spillende Skanderborg-hold, der udnyttede deres momentum bedre end os og kunne sætte de to point på kontoen, vurderer Simon Dajl.

 

Kasper Kisum og Carl- Emil Haunstrup scorede hver 6 gange for Nh. Tobias Jørgensen og Frederik Iversen hver 3, Jesper Dahl og Mathias Møller hver 2, Andreas Agger og Fabian Sandven hver 1. NH stod blandt andet over for Cornelius Kragh Aastrup, der tidligere har spillet i NH, og han blev topscorer for hjemmeholdet med 6 mål.

Spændende SønderjyskE-hold
Nu venter SønderjyskE, som har fået samlet et yderst spændende hold, der er en god blanding af ungdom og rutine – og ikke mindst en kolossal bredde. Jeg glæder mig personligt meget til at følge SønderjyskE i løbet af sæsonen, for jeg har ret store forventninger til dem, påpeger Simon Dahl.

Sønderjyderne har svinget en anelse i deres præstationer, hvilket ikke er så mærkeligt med den relative store udskiftning hen over sommeren, men med sejre over Skjern og knusernde sejr på hjemmebane mod KIF Kolding på hjemmebane, så er der afgjort et hold, der fortjener stor respekt. 

Men jeg synes, vi har fundet nogle ting, som vi gerne vil udfordrer dem på – og kan de ting flaske sig for os, krydret med stor opbakning fra vores fremragende hjemmebanepublikum, så tror jeg absolut på at vi kommer på tavlen. 

Der plejer at være masser af intensitet og fysik i disse kampe og det bliver sjældent afgjort før til allersidst, så ingredienserne for en fed håndboldkamp er absolut til stede, fastslår Simon Dahl.

1/5

1/5

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com