Nordbold_10.jpg

Håndbold: NH skal rejse sig fra bundplacering

21. september 2019

Fire kampe og nul points. Det er det triste udbytte for Nordsjælland Håndbold, som dermed har fået den histoprisk dårligste start på ligaen. Forhåbningerne om til at komme på tavlen hjemme mod SønderjyskE blev nemlig heller ikke opfyldt. Det blev til nederlag på 23-29, og dermed er NH eneste hold uden points i ligaen.

NH førte enkelte gange i starten af kampen, men gæsterne i Helsinge-Hallerne trak fra og bragte sig foran 14-11 ved pausen. I anden halvleg udbyggede Sønderjyske føringen til syv mål, og det blev til slut kun et spørgsmål om sejrens størrelse.


Kasper Kisum blev topscorer for H med 5, Matias Campbell og Frederik Iversen scorede hver 4, Carl-Emil Haunstrup 3, Tobias Jørgensen 2, Benjamin Jørgensen, Daniel Pedersen, Mathias Møller, Andreas Nielsen og Jesper Dahl hver 1.


Sæsonpremieren i Helsinge-Hallerne samlede flot tilskuertal på 818.

NH skal i kamp igen allerede onsdag 25. september kl. 18.30. Det er Her er det Lemvig-Thyborøn Håndbold, der tager på udebane. Det er en kamp, TV2 Sport sender med optakt kl. 18.00.

Vestjyderne er kommet pænt fra start med tre points efter fire spillerunder. Senest spillede Lemvig-Thyborøn uafgjort i Kolding mod KIIF.

1/4

1/3