Håndbold: NH-spillerne skal udvikle tøj

6. juni 2019

Nordsjælland Håndbold stiller op i Herreligaen i den kommende sæson med et nyt våben: Tøjet, idet oldet har nemlig lavet en fireårig samarbejdsaftale med Craft Sportswear – og der er tryk på samarbejde:

Designet er flot og elegant, og så er det noget af det mest behagelige og stærke sportstøj at have på – og dermed er vejen banet for flere point.

- Vi vil i høj grad bruge spillernes erfaringer til at videreudvikle tøjet. DNA’et er, at tøjet skal være funktionelt, åndbart og stærkt, siger salgschef Heine Westbæk, som tilføjer, at dét, at tøjet hele tiden gøres bedre og bedre, er et vigtigt parameter på markedet.

Firmaet med over 40 års erfaring, har den nørdede indgang, hvor detaljerne finjusteres i samarbejde med elitesportsfolk – og dermed kommer udviklingen efterfølgende også andre sportsfolk og motionister til gavn. Den røde tråd er, at tøjet udvikles til den enkelte sportsgren, og via langrend, atletik og cykling har fokus det sidste år været udvidet til fodbold og håndbold.

NH er en overbygning på de tre moderklubber Team Helsinge Håndbold, Hillerød Håndboldklub og Helsingør Håndbold, og dét vil også indgå på elegant vis i den nye spilledragt:

- Fællesskabet illustreres ved, at fra skulderen breder sig tre streger med de tre klubbers farver suppleret med to grønne streger for Nordsjælland Håndbold, fortæller Heine Westbæk.

I Nordsjælland Håndbold meldes der i øvrigt om stor interesse for at være samarbejdspartner: Der er netop nu 110 firmaer, som støtter Sjællands eneste herreligahold:

 

- Vi har det sidste par måneder haft en vækst på ti procent – og der kommer hele tiden nye, interesserede virksomheder, så vi forventer endnu flere vil slutte sig til. Eksponeringen, den gode stemning til hjemmekampene og netværket er de typiske grunde til at investere i NH, siger Henrik Parbst, som er ansvarlig for samarbejdsaftalerne.

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com