Nordbold_11.jpg

Håndbold: Vælter 'Skansen' og tænder liga-håb

21. december 2019

Nordsjælland Håndbold har med sejr på Sønderjyskes svære hjemmebane, ‘Skansen’ i Sønderborg både tændt nyt håb om at undgå direkte nedrykning fra håndbioldligaen - og samtidigt gjort både juletiden og den sure og hårde træning hen over EM-pausen langt sødere. NH er nu blot tre points efter Lemvig-Thyborøn, der ikke kunne udnytte hjemmebanen til sejr over KIF Kolding. 

 

NH vandt kampen med 28-26 og kunne dermed endelig ‘sammensætte’ en kamp, hvor en solid indsats også førte til sejr og to vigtgige points.  SønderjyskeE førte med 15-13 ved pausen, men i en spændende anden halvleg lykkedes det NH at bringe sig i front med to-tre mål, og selv om hjemmeholdet kom helt tæt på mod slutningen, kunne NH afslutte med mål til 28-26.

 

Jesper Dahl blev topscorer for NH med 8 mål, Kasper Kisum score 5, Tobias Jørgensen, Frederik Iversen, Matias Campbell og Mathias Møller hver 3, Carl-Emil Haunstrup 2 og Anders Agger1 mål.

 

Sejren indebærer, at der for alvor kan skabes spænding om at klare frisag i bunden af ligaen. Ligaens nummer 14 rykker direkte ud, men med en sejr på hjemmebane i Hillerød Arena, 

 

KIF Koldings sejr i Lemvig betyder, at NH i første række skal ‘hænge hatten’ på¨vestjyderne. De to hold mødes efter EM-pausen fredag 31. januar kl. 18.00.

1/6

1/6