Håndbold: Nordsjælland skal indtage 'Skansen'

15. december 2019

Nordsjælland Håndbold står på afgrundens rand som ligahold. Efter en ellers flot indsats mod Skanderborg i Hillerød Arena, Royal Stage, tabte hjemmeholdet med 29-30 i en kamp, hvor der ellers var chance for udligning i det sidste minut. Nu skal NH indtage ’Skansen’ i Sønderborg og besejre SønderjyskE lørdag 21. december for at få lidt føling med holdene over.

Det er Lemvig-Thyborøn, der med syv points er fem foran NH og Kolding IF, der er yderlige et point foran. De mødes samme dag i Lemvig, og hjemmeholdet t virket mest formstærkt, men under alle omstændigheder bliver afstanden og til redning øget, hvis det ikke lykkes at få points i den svære udekamp mod sønderjyderne, der i år kæmper om en plads i top-fire i ligaen.

Når kampen i Sønderborg er overstået sendes ligaholdene på ferie i over en måned, mens der spilles om EM.

Derefter skal Nordsjælland Håndbold i kamp på hjemmebane i Hillerød Arena mod Lemvig-Thyborøn. Denne kamp er fastlagt til fredag 31. januar kl. 18.00.

Fire-måls føring sat over styr

I kampen mod Skanderborg lignede det længe en sejr til NH, der var i front med 27-23 med ti minutter tilbage af kampen. Men føringen smuldrede langsomt men sikkert, så gæsterne kunne bringe sig i front med 30-29.

 

Nordsjælland Håndbold havde muligheden for at få udlignet, men Kasper Kisums skud faldt først efter slutfløjt og tilmed blev  det blokeret af forsvaret.

 

Kasper Kisum blev topscorer med 9 mål, Jesper Dahl scorede 6, Mathias Møller 4, Carl-Emil Haunstrup 3, Tobias Jørgensen og Andreas J. Nielsen hver 2, Frederik Iversen, Fabian Sandven og Matias Cambell hver 1.

1/5

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com