Helsinge: Nordsjælland ud af håndbold-ligaen

7. april 2020

Nordsjælland Håndbold må tage en tur ned i 1. division. Det står klart tirsdag efter afgørelse om hvordan sæsonen afsluttes - uden at blive færdigspillet. Der resterer to spillerunder i ligaen og tre i 1. division, og stillingerne fastfryses, så Nordsjælland rykker ud af ligaen, hvor TMS Ringsted indtager pladsen.

Beslutningen, der er truffet på baggrund af meldingeren fra Regeringen oig sundhedsmyndighederne mandag aften, af udvalget for Professionel Håndbold, hvor både Dansk Håndbold Forbund og klubberne er repræsenteret.

Det er naturligvis en smertelig udgang på sæsonen, men vi har også selv presset på for at få truffet en afgørelse, så vi kan rette ind efter det og forberede os på hurtigt at vende tilbage til den bedste række, siger sportschef i Nordsjælland Håndbold, Jørn Blom.

- Det er ingen hemmelighed, at det her scenarie er det værst tænkelige, der kunne ske for dansk håndbold.  Jeg er frygteligt ked af, at vi har måttet træffe den her beslutning, men det er desværre den eneste rigtige set i lyset af den situation vi står i. Selve afgørelsen er for os i Dansk Håndbold Forbund at se den bedste af de mulige scenarier, siger DHF-formand Per Bertelsen.

'Sørgeligt'

Spillerne i klubberne er sendt hjem i øjeblikket og har ikke kunnet træne sammen, siden de seneste kampe blev afviklet i begyndelsen af marts.

Udvalget for Professionel Håndbold meldte ellers ud, at de havde en deadline 20. april. Men beslutningen blev altså truffet før.

 

- Jeg har svært ved at beskrive med ord, hvor sørgeligt jeg synes, det her er. Men omvendt er vi nødt til at træffe en beslutning, og derfor har vi tilsluttet os det forslag, som Dansk Håndbold Forbunds administration har fremlagt for udvalget i professionel håndbold.

- Nu skal vi lige sluge den her pille og så se fremad i forhold til, hvordan vi alle kommer mindst smertefuldt igennem krisen, siger Divisionforeningens direktør, Thomas Christensen

© 2016 www.gribskovonline.info · Redaktion: Sv. Erik Jacobsen, Ansvarhavende · Telefon 51 92 28 30 · Mail: gribskovonline@yahoo.com