1/1

1. juli 2019

Gribskov Kommune henter ny centerchef fra Herlev Kommune, når Vivi Stausholm Jepsen bliver centerchef i beskæftigelses-området. Han skal blandt andet fortsætte et tæt samarbejde med kommunens virksomheder.

Et enigt ansættelsesudvalg har peget på Vivi Stausholm Jepsen som ny centerchef på beskæftigelses-området, og hun tiltræder 5. august.

 

Vivi Stausholm Jepsen er 44 år. Hun er uddannet socialrådgiver og har suppleret med diplom i ledelse. Hun kommer fra en stilling som leder af ydelse, bolig og sygedagpenge i Herlev Kommune, hvor hun har været ansat siden 2016. Før dette var hun ansat i Ballerup Kommune, ligeledes på arbejdsmarkedsområdet.

 

Vivi Stausholm Jepsen har 17 års erfaring fra arbejdsmarkedsområdet med en indgående erfaring med arbejdsmarkeds- og ydelsesområdet. Ligesom hun har arbejdet tværfagligt med andre dele af kommunen, f.eks. i forhold til overgange og rehabiliteringsteam.

 

- Jeg glæder mig til arbejdet med beskæftigelsesområdet Gribskov Kommune. Det er et meget spændende tidspunkt at komme om bord, hvor der er gang i en masse positive tiltag og en rivende udvikling. Det glæder jeg mig til at være med til at drive fremad, siger den nye centerchef.

 

Jeg er meget glad for, at vi kan byde Vivi Stausholm Jepsen velkommen til Gribskov. Hun har en stærk profil med den helt rigtige kombination af erfaring og kompetencer. Med Vivi får vi den rette person til at fortsætte udviklingen og indfri vores ambitioner på beskæftigelsesområdet, siger kommunaldirektør Sascha Volmer Sørensen siger om valget af ny centerchef: